Bestil bager vikar​

Vi tilbyder de rette løsninger for din virksomhed

Her hos Bagerkokkevikar.dk stræber vi efter at tilbyde din virksomhed den løsning, som passer bedst til dine vilkår. Vi er altid fuld motiveret og engareret, for at hjælpe vores kunder til at opnå den aftale, som begge parter er tilfredse med. 

Bestil en bager, kok eller konditor idag. Her hos Bagerkokkevikar.dk, står vi klar døgnet rundt hele året. 

Klik her for at gå til kontakt.

Hele processen fra bestilling til udført arbejde

Det er faktisk meget nemt, her hos bagerkokkevikar.dk står vi klar døgnet rundt, via mail, eller telefonisk. Der kan også laves indbyrdes aftaler med vikaren, men alt arbejde er først godkendt, når jeres koncern modtager en bekræftelse på mail.

​Se med her trin for trin, hvor nemt det faktisk er:

  • ​I står og mangler mandskab, en bager, kok, eller konditor.
  • ​I kan komme direkte i kontakt via. telefonisk, eller skrive ind til os på mail.
  • Vi kan kontaktes direkte på 27 15 89 75, eller på følgende mails: info@bagerkokkevikar.dk eller forspoergsel@bagerkokkevikar.dk.
  • Når i har kontaktet os, alt afhængig af hvilket tilbud i har modtaget, modtager i en bekræftelse på vikariatet. På følgende mail Bekraeftelse@bagerkokkevikar.dk, i kan altid kontakte vores bekræftelseafdeling via telefonisk, eller på mail. Har i engang modtaget en bekræftelse, kan i altid annullere, alt arbejde som er udført, uden i har modtaget bekræftelse vil ikke blive godkendt.
  • Efter vikariaten modtager i en faktura, en gang om ugen hver søndag efter kl 18:00. Den vil i modtage fra vores faktura afdelling, i kan altid komme i kontakt med faktura afdeling, på 27 15 89 75 eller på følgende mail faktura@bagerkokkevikar.dk.
  • På hver en faktura, er der 2 ugers betallingsfrist minimum. Hvis i vil have en særaftale, kan det godt forhandles, men 2 ugers betalingsfrist er minimum. Vi kender selv travlheden i branchen, så derfra er vi ikke et firma som bare sender rykker med det samme, men bliver i en gang banlyst for baggrund af i ikke at have betalt faktura, stopper samarbejdet permanent. Der vil aldrig blive ydet vikarassistance i jeres koncern. I er altid velkommen til at kontakte os, og vi er åbne for at give jer den bedste service. Vores faktura afdeling kan kontaktes direkte telefonisk, eller på følgende mail faktura@bagerkokkevikar.dk.

Kontakt os for at bestille en vikar til din bageri.

​Vi tager gerne en snak om, hvad vi tilbyder, og vi sammensætter gerne en skræddersyet vikarløsning. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud på en bagervikar. Det kan være et kort eller langt vikariat.

Du kan ringe til os på telefon 27 15 89 75, og vi har 24 timers service.

Du kan også skrive til os på e-mail info@bagerkokkevikar.dk eller forespoergsel@bagerkokkevikar.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder siger

Vikaren fremstod aldeles stabil, dygtig og disciplineret.

Meyers bageri

Konkurrencedygtig pris, faglært personale og kanon service. Lige det vi havde brug.

Lagkagehuset

Skal jeg bruge en bager igen, så bliver det med sikkerhed herfra! 👍​

Kvickly

​Bagerkokkevikar.dk ApS

CVR: 41886102

Hovedvejen 3a, 2600 Glostrup

Åbn i Google Maps

Mandag

05.00-23.30

Tirsdag

05.00-23.30

Onsdag

05.00-23.30

Torsdag

05.00-23.30

Fredag

05.00-23.30

Lørdag

05.00-23.30

Søndag

05.00-23.30