Bagervikar til bageri og konditori

​Har du brug for en konditor- eller bagervikar? Hos Bagerkokkevikar.dk har vi speciale i vikarløsninger for bagerier, konditorier og andre erhverv, hvor der bl.a. bages brød og laves kager. 

De fleste bagerier starter tidligt om morgenen, og derfor har vi 24 timers service. Vi ligger ved København, hvorfra vi hjælper kunder på hele Sjælland med f.eks. en bagervikar.

Få en motiveret og engageret bagervikar

​Måske har du et bageri eller et konditori, eller måske er du ansvarlig for en bagerafdeling i et supermarked eller noget helt fjerde. En konditor- eller bagervikar kan træde til, når der er sygdom, ferie eller vakance, eller når der er spidsbelastninger.

Vi er motiveret og engageret i enhver vikaropgave. Samtidig tilbyder vi skræddersyede vikarløsninger, der tilpasset dine behov og vilkår. 

Vores bager eller konditor vikar kan tænke selvstændigt

Vi har mange års erfaring, indenfor lige præcis vores branche. Det er for jer vigtigt, at få den helt rette vikarløsning. Vi er det mest effektive, med en klar vision. Specialister indenfor vores fag.

Derfor kan i med tryghed være sikre på at Bagerkokkevikar.dk ApS er det rette valg. Alle vores vikarer er folk som har mange års erfaring. De kan hurtigt etablere sig i et bageri, og vil blive en del af teamet. I kan være sikre på at de kan tænke selvstændigt, som er utroligt vigtigt når tingene spidser til. Udover det har vi et tilfredshedgaranti koncept. Klik her for at læse mere.

Kontakt os i dag for at bestille en vikar

​Du er velkommen til at få en snak om vores vikarløsninger. Der kan være tale om enten et kort eller et længere vikariat. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på en konditor- eller bagervikar.

Du kan ringe på telefon 26 85 70 87 for at høre nærmere, og vi har naturligvis 24 timers service. Du kan også skrive til e-mail Du kan også skrive til e-mail info@bagerkokkevikar.dk eller forespoergsel@bagerkokkevikar.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder siger

Jeg må ærligt indrømme, at jeg til at starte med var i tvivl, efter at have prøvet bagerkokkevikar.dk kan det med garanti siges, at de er profesionelle. 

Wiuff bageri

Vikaren fremstod aldeles stabil, dygtig og disciplineret.

Meyers bageri

Skal jeg bruge en bager igen, så bliver det med sikkerhed herfra! 👍​

Kvickly

Konkurrencedygtig pris, faglært personale og kanon service. Lige det vi havde brug.

Lagkagehuset

​Bagerkokkevikar.dk ApS

CVR: 41886102

Hovedvejen 3a, 2600 Glostrup

Åbn i Google Maps

Mandag

05.00-23.30

Tirsdag

05.00-23.30

Onsdag

05.00-23.30

Torsdag

05.00-23.30

Fredag

05.00-23.30

Lørdag

05.00-23.30

Søndag

05.00-23.30