Bagervikar til bageri og konditori

​Har du brug for en konditor- eller bagervikar? Hos Bagerkokkevikar.dk har vi speciale i vikarløsninger for bagerier, konditorier og andre erhverv, hvor der bl.a. bages brød og laves kager. 

De fleste bagerier starter tidligt om morgenen, og derfor har vi 24 timers service. Vi ligger ved København, hvorfra vi hjælper kunder på hele Sjælland med f.eks. en bagervikar.

Få en motiveret og engageret bagervikar

​Måske har du et bageri eller et konditori, eller måske er du ansvarlig for en bagerafdeling i et supermarked eller noget helt fjerde. En konditor- eller bagervikar kan træde til, når der er sygdom, ferie eller vakance, eller når der er spidsbelastninger.

Vi er motiveret og engageret i enhver vikaropgave. Samtidig tilbyder vi skræddersyede vikarløsninger, der tilpasset dine behov og vilkår. 

Kontakt os i dag for at bestille en vikar

​Du er velkommen til at få en snak om vores vikarløsninger. Der kan være tale om enten et kort eller et længere vikariat. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på en konditor- eller bagervikar.

Du kan ringe på telefon 26 85 70 87 for at høre nærmere, og vi har naturligvis 24 timers service. Du kan også skrive til e-mail info@bagerkokkevikar.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder siger

Jeg må ærligt indrømme, at jeg til at starte med var i tvivl, efter at have prøvet bagervikar.dk kan det med garanti siges, at de er profesionelle. 

Wiuff bageri

Vikaren fremstod aldeles stabil, dygtig og disciplineret.

Mayers bageri

Skal jeg bruge en bager igen, så bliver det med sikkerhed herfra! 👍​

Kvickly

Konkurrencedygtig pris, faglært personale og kanon service. Lige det vi havde brug.

Lagkagehuset

​Bagerkokkevikar.dk

CVR: 39849186

Produktionsvej 1, 2600 Glostrup

Åbn i Google Maps

Døgntelefon

26 85 70 87

E-mail

info@bagerkokkevikar.dk

Man - Søn

Døgnåbent