Her hos Bagerkokkevikar, stræber vi efter at yde den bedste service til jer.

Vi er specialister indenfor vores fag. Bagerkokkevikar.dk er den sikre vikarløsning. Vi sikre den rette tryghed for dig som bruger af vores platform.

Tilfredshedsgaranti er for dig som måske ikke helt har prøvet at bestille en vikar før. Vores koncept er meget enkelt faglærte folk, og speciallister indenfor vores fag. Mange ser ikke helt trygt i at bestille en vikar, det vil vi lave om på. Det her er den bedste mulighed for jeres virksomhed. Vi har markedet skarpeste priser. Til de nye kunder af platformen, kan det være meget trygt med en ¨tilfredshedsgaranti. Tilfredshedsgarantien er gældende fra første bestilling af vikar. Yderligere hvis der er samarbejde, er tilfredshedsgarantien stadigvæk gældende. Vores vision er enkelt, tilfredse kunder, og yde den bedste service.

For at du kan bruge tilfredshedsgarantien, skal følgende betingelser være opfyldt. Hvis de ikke er så, kan du ikke modtage tilfredshedsgaranti.

  1. Hvis I har lagt en bestilling på en vikar, og personen ikke er dukkede op til sin vagt. Vil tilfredshedsgarantien være tilgængelig. Hvis vikarassistance er blevet ydet, og jeres part mener noget andet. Vil tilfredshedsgarantien være utilgængelig.
  2. Hvis der bestilles bager, kokke og konditor vikar, og personen som yder assistancen ikke kan bevise en dansk svendebrev. Så er tilfredshedsgarantien tilgængelig. Hvis modpart og fået bevist svendebrev. og stadigvæk ikke er tilfreds. Så vil vi meget gerne sende en ny vikar, men tilfredshedssgarantien er ikke tilgængelig.
  3. Pakker vikar er anderledes. Hvis vikaren ikke kan dansk / engelsk er tilfredshedsgarantien tilgængelig.
​Alt tilfredshedsgaranti er først tilgængelig når begge parter er enige. Tilfredshedsgarantien er til tryghed, den er ikke formålet med at prøve snyde. Det ser vi hårdt på i Bagerkokkevikar.dk . Er der søgt en gang om tilfredshedsgaranti, og begge parter ikke er enige, stopper samarbejdet permanent.

Vores kunder siger

Vikaren fremstod aldeles stabil, dygtig og disciplineret.

Meyers bageri

Konkurrencedygtig pris, faglært personale og kanon service. Lige det vi havde brug.

Lagkagehuset

Skal jeg bruge en bager igen, så bliver det med sikkerhed herfra! 👍​

Kvickly

​Bagerkokkevikar.dk ApS

CVR: 41886102

Hovedvejen 3a, 2600 Glostrup

Åbn i Google Maps

Mandag

05.00-23.30

Tirsdag

05.00-23.30

Onsdag

05.00-23.30

Torsdag

05.00-23.30

Fredag

05.00-23.30

Lørdag

05.00-23.30

Søndag

05.00-23.30