Kokkevikar eller køkkenvikar til kantiner og restauranter​

Skal du bruge en kokkevikar eller en køkkenvikar? Hos Bagerkokkevikar.dk har vi specialiseret os i vikarer til bl.a. storkøkkener, kantiner og restauranter med videre. Du kan bestille 24 timer i døgnet, hvis der opstår et akut behov. Vi ligger ved København, men har kunder overalt på Sjælland.

Køkkenvikar til alle former for korte og lange vikariater

Et køkken fungerer ikke uden medarbejdere, og nogle køkkener har også en kok. Der kan opstå sygdom, eller der kan være ferie eller blot vakance, men så står vi klar til at hjælpe dig med enten en køkkenvikar, en kokkevikar eller begge dele.

Vi står også parat med vikarer i din højsæson, til et stort arrangement eller ved andre spidsbelastninger, hvor du har brug for flere medarbejdere end normalt. Vi sammensætter gerne en skræddersyet løsning, som passer præcis til din virksomhed.

Vores vikarer er altid motiverede og engagerede i deres arbejde i køkkenet, uanset om der er tale om et vikariat på en dag eller på et år. De er naturligvis mødestabile og har en professionel tilgang til arbejdet.

Kontakt os gerne for at bestille din køkken- eller kokkevikar

Du er meget velkommen til en uforpligtende snak om, hvad vi tilbyder indenfor vikararbejde, og vi laver gerne et tilbud på f.eks. en køkkenvikar eller en kokkevikar.

Du kan ringe til os på telefon 26 85 70 87 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til os på e-mail info@bagerkokkevikar.dk. Vi har 24 timers service, men ring gerne, hvis det er meget akut.

​​

Vores kunder siger

Jeg må ærligt indrømme, at jeg til at starte med var i tvivl, efter at have prøvet bagervikar.dk kan det med garanti siges, at de er profesionelle. 

Wiuff bageri

Vikaren fremstod aldeles stabil, dygtig og disciplineret.

Mayers bageri

Skal jeg bruge en bager igen, så bliver det med sikkerhed herfra! 👍​

Kvickly

Konkurrencedygtig pris, faglært personale og kanon service. Lige det vi havde brug.

Lagkagehuset

​Bagerkokkevikar.dk

CVR: 39849186

Produktionsvej 1, 2600 Glostrup

Åbn i Google Maps

Døgntelefon

26 85 70 87

E-mail

info@bagerkokkevikar.dk

Man - Søn

Døgnåbent