Kokkevikar eller køkkenvikar til kantiner og restauranter​

Skal du bruge en kokkevikar eller en køkkenvikar? Hos Bagerkokkevikar.dk har vi specialiseret os i vikarer til bl.a. storkøkkener, kantiner og restauranter med videre. Du kan bestille 24 timer i døgnet, hvis der opstår et akut behov. Vi ligger ved København, men har kunder overalt på Sjælland.

Køkkenvikar til alle former for korte og lange vikariater

Et køkken fungerer ikke uden medarbejdere, og nogle køkkener har også en kok. Der kan opstå sygdom, eller der kan være ferie eller blot vakance, men så står vi klar til at hjælpe dig med enten en køkkenvikar, en kokkevikar eller en bagervikar.

Vi står også parat med vikarer i din højsæson, til et stort arrangement eller ved andre spidsbelastninger, hvor du har brug for flere medarbejdere end normalt. Vi sammensætter gerne en skræddersyet løsning, som passer præcis til din virksomhed.

Vores vikarer er altid motiverede og engagerede i deres arbejde i køkkenet, uanset om der er tale om et vikariat på en dag eller på et år. De er naturligvis mødestabile og har en professionel tilgang til arbejdet.

Kontakt os gerne for at bestille din køkken- eller kokkevikar

Du er meget velkommen til en uforpligtende snak om, hvad vi tilbyder indenfor vikararbejde, og vi laver gerne et tilbud på f.eks. en køkkenvikar eller en kokkevikar.

Du kan ringe til os på telefon 27 15 89 75 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til os på e-mail info@bagerkokkevikar.dk. Vi har 24 timers service, men ring gerne, hvis det er meget akut.

Hele processen fra bestilling til udført arbejde

Det er faktisk meget nemt, her hos bagerkokkevikar.dk står vi klar døgnet rundt, via mail, eller telefonisk. Der kan også laves indbyrdes aftaler med vikaren, men alt arbejde er først godkendt når modtager en bekræftelse.

​Se med her trin for trin, hvor nemt det faktisk er:

  • ​I står og mangler mandskab, en bager, kok, eller konditor.
  • ​I kan komme direkte i kontakt via. telefonisk, eller skrive ind til os på mail.
  • Vi kan kontaktes direkte på 27 15 89 75, eller på følgende mails: info@bagerkokkevikar.dk eller forspoergsel@bagerkokkevikar.dk.
  • Når i har kontaktet os, alt afhængig af hvilket tilbud i har modtaget, modtager i en bekræftelse på vikariatet. På følgende mail Bekraeftelse@bagerkokkevikar.dk, i kan altid kontakte vores bekræftelseafdeling via telefonisk, eller på mail. Har i engang modtaget en bekræftelse, kan i altid annullere, alt arbejde som er udført, uden i har modtaget bekræftelse vil ikke blive godkendt.
  • Efter vikariaten modtager i en faktura, en gang om ugen hver søndag efter kl 18:00. Den vil i modtage fra vores faktura afdelling, i kan altid komme i kontakt med faktura afdeling, på 27 15 89 75 eller på følgende mail faktura@bagerkokkevikar.dk.
  • På hver en faktura, er der 2 ugers betallingsfrist minimum. Hvis i vil have en særaftale, kan det godt forhandles, men 2 ugers betalingsfrist er minimum. Vi kender selv travlheden i branchen, så derfra er vi ikke et firma som bare sender rykker med det samme, men bliver i en gang banlyst for baggrund af i ikke at have betalt faktura, stopper samarbejdet permanent. Der vil aldrig blive ydet vikarassistance i jeres koncern. I er altid velkommen til at kontakte os, og vi er åbne for at give jer den bedste service. Vores faktura afdeling kan kontaktes direkte telefonisk, eller på følgende mail faktura@bagerkokkevikar.dk.

​​​

Kontakt os i dag for at bestille en kokke/køkkenvikar

​Du er velkommen til at få en snak om vores vikarløsninger. Der kan være tale om enten et kort eller et længere vikariat. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på en kokke- eller køkkenvikar.

Du kan ringe på telefon 27 15 89 75 for at høre nærmere, og vi har naturligvis 24 timers service. Du kan også skrive til e-mail info@bagerkokkevikar.dk eller forespoergsel@bagerkokkevikar.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder siger

Vikaren fremstod aldeles stabil, dygtig og disciplineret.

Meyers bageri

Konkurrencedygtig pris, faglært personale og kanon service. Lige det vi havde brug.

Lagkagehuset

Skal jeg bruge en bager igen, så bliver det med sikkerhed herfra! 👍​

Kvickly

​Bagerkokkevikar.dk ApS

CVR: 41886102

Hovedvejen 3a, 2600 Glostrup

Åbn i Google Maps

Mandag

05.00-23.30

Tirsdag

05.00-23.30

Onsdag

05.00-23.30

Torsdag

05.00-23.30

Fredag

05.00-23.30

Lørdag

05.00-23.30

Søndag

05.00-23.30